STREETSNYGGT

STREETSNYGGT

STREETSNYGGT

Designern och modeskribenten Viktor Söderholm skriver om streetstyle

New Balance – inte bara för morföräldrar

Viktor Söderholm  |  Publicerad 2019-08-27 14:46  |  Lästid: 2 minuter

Under 2019 har en gammal goding gjort comeback. Sneakermärket New Balance, som i vissa anseenden påstås vara lite av en äldre mans sko, är nu starkare än någonsin på streetwear-scenen. Designen bakom den så kallade pappasneakern är tilltalande och attityden “jag bryr mig inte vad jag har för skor” gör att skorna blivit ett hett skoval bland kändisar och även oss dödliga. En favorit bland många är modellen 990. Till skillnad från många high-end märken, gör New Balance skor med rimliga prislappar, som dessutom är bekväma och ruggigt trendiga. “Streetsnyggt” går igenom några schysta par att överväga för hösten.

New Balance 990

En av våra favoriter är New Balance 990. Skon funkar till det mesta och är riktigt skön. Vill du hänga med i svängen och även kunna gå en mil eller två utan att få ont? Då är detta skon för dig. Finns i olika färgkombinationer hos Caliroots.
2 000 kr.

New Balance 993

Snarlika till 990, så rekommenderar vi New Balance 993. Retro-looken, som gör Larry David (skaparen av “Seinfeld”, och “Curb Your Enthusiasm”) grön av avund är ett säkert kort om man letar efter en klassisk “grandpa shoe”. Marinblått kan vara ett bra val då den är relativt diskret och går att kombinera utan någon större eftertanke. Ta en titt på New Balances hemsida för ett stort urval.
1 700 kr.

New Balance 840

New Balance 840 är en stilren sko. Ett stort plus är även att färgkombinationen passar super till ett par schysta denims. Är man en person som är lite vårdlös med sina plagg bör man undvika den ljusa varianten då den lätt drar till sig smuts och fläckar. För en titt på vilka färgval som finns, klicka in på New Balances hemsida.
1 100 kr.

New Balance 998

Gillar man färg och att synas kan man satsa på New Balance 998. Skon är gjord till största del i läder och är en av märkets mer exklusiva varianter. Sväng förbi streetwear-meckat Caliroots eller ta en titt på butikens hemsida för ett grymt urval.
2 000 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-27 15:23