STREETSNYGGT

STREETSNYGGT

STREETSNYGGT

Designern och modeskribenten Viktor Söderholm skriver om streetstyle

Myten om Jultröjan

Streetwear  |  Publicerad 2019-11-27 14:53  |  Lästid: 2 minuter

Så kommer inbjudan till ”Ugly Christmas Sweater Party”. Dresscoden är enkel. Dyk upp i något hiskeligt för att få extra uppskattning på festen. Somliga går till en second hand butik andra kollar långt inne i Morfars garderob. Jakten på något groteskt är ett faktum. Ibland kan man undra varför? Istället för att leta efter tröjor som vi egentligen inte uppskattar, vore det inte smartare att köpa ett plagg som kan användas vid flera tillfällen? Nedan listar vi några tröjor som för vissa endast är en ”ugly Christmas sweater” men för dig som har koll, ett snyggt tillskott i garderoben.

Thom Browne

Thom Browne fish fare Isle tröja 4000 sek

Acne

Acne Crewneck Apricot Orange 4000 sek

A.P.C

A.P..C Bluestack Jumper 2750 sek

Zara

Zara Cardigan Zebra Print 1299 sek
Zara Houndstooth Sweater 599 sek

HOPE

HOPE Blue Compose Sweater 1800 sek

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-11-27 17:47