STREETSNYGGT

STREETSNYGGT

STREETSNYGGT

Designern och modeskribenten Viktor Söderholm skriver om streetstyle

5 tunga streetwear-köp att satsa på i augusti

Bylinebild på Viktor Söderholm
Viktor Söderholm  |  Publicerad 2019-08-12 14:51  |  Lästid: 3 minuter

Augusti är här – Part I

Varje sommar är det samma sak. Lika snabbt som vi firade midsommar, lika snabbt skiftar grönskan i parker och trädgårdar från grönt till brunt. Plötsligt är det augusti och paniken över att sommaren börjar gå mot sitt slut är ett faktum. Nu väntar kräftskivor, sensommarvärme och inte minst fler valmöjligheter av plagg. Nedan listar vi fem tunga streetwear-köp för att vara kung på kräftskivan, hippast på gatan och ta hösten med storm.

Nike Air Max 1/97 x Sean Wotherspoon

Sean Wotherspoon startade vintagebutiken Round Two och var även med och startade Youtube-kanalen med samma namn som håller koll på alla nya coola trender. Skorna ovan är ett samarbete mellan Nike och Sean och anses idag vara “The Holy Grail” bland streetskor. Olyckligtvis är skorna extremt svåra att få tag på och ligger ute på diverse high end-shopping sidor för runt tiotusen kronor.
10 000 kr.

Balenciaga-keps

En keps som man känner sig bekväm med är en av garderobens mest tacksamma plagg . Vare sig du ska resa, inte klippt dig på ett tag eller är nervös för en date, så funkar alltid en skön keps. Dessvärre är Balenciaga inget annat än just Balenciaga. Och med andra ord så kostar det. För runt 3 000 är den din. Glöm fiskehatten – det är redan ute. Kepsar består. Finns på farfetch.com
3 000 kr.

Clarks Originals

Clarks Originals är onekligen skorna som har fått en nytändning. Clarks har burits av medlemmarna i Wu-Tang samt Liam Gallagher från Oasis för att nämna några. Fördelen med skorna är den breda valmöjligheten till resterande plagg, för att inte glömma coolhetsfaktorn. Kom igen, Liam Gallagher, Method Man? Finns att köpa i de flesta välsorterade skoaffärer för runt 1600 kr.

Puma BMW Motorsport T7

När hösten kommer och man hoppar runt från filmkvällar, till polaren eller är bakis som en jävel, så är ett par fräscha sweatpants ett genomtänkt inköp. Puma BMW Motorsport T7 finns att köpa på footlocker för blyga 700 snabba. Vill du ha samma track pants som “Migos” köp då dessa.

A Public Announcement

Har du bara enfärgade och oinspirerade tröjor? Känner du att du varje morgon slänger på dig samma gamla noppriga marinblåa trasa? Varför inte testa något lyxigt och vara coolast på kräftskivan. Ta en titt på A Public Announcement som har de fetaste tröjorna i ren kashmir med djurmönster.


Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-11 14:03