STREETSNYGGT

STREETSNYGGT

STREETSNYGGT

Designern och modeskribenten Viktor Söderholm skriver om streetstyle

Ess i Ärmen – Fem träffsäkra ytterplagg

Viktor Söderholm  |  Publicerad 2019-10-19 19:25  |  Lästid: 3 minuter

Hösten är här i allra högsta grad och vintern närmar sig med stormsteg. Kyliga morgnar inväntar och mörkret faller tidigt på dagen över vårt vackra land. Nya årstider innebär givetvis förändringar i vårt sätt att klä oss. Visst, en T-shirt och ett par jeans är en klockren kombo men att få till lager på lager med ett snyggt ytterplagg är som att kombinera en god macka, ju fler pålägg och ingredienser desto bättre macka. Det samma gäller med höst och vintern outfits. I dagens artikel tänkte jag gå igenom några roliga val vad gäller ytterplagg.

Iron – Tuff® Ice Parka från Refrigiwear

Alla har vi våra smultronställen och det samma gäller klädesmärken. Refrigiwear är lite av ett smultronmärke då de gör super bra plagg för en billig peng. Namnet härstammar just från frysbranschen då behovet av ett plagg som klarar extrem kyla var påtaglig. Jag kan personligen rekommendera denna jacka då den höll mig både varm och snygg i New York bistra vinterklimat Det bästa av allt? Priset, 1500 sek (galet va?) Du hittar den här – Refrigiwear

The Sandringham Long Trench Coat in Honey från Burberry

Burberry har gjort en otrolig comeback efter varit ett relativt vilande varumärke under en längre period. Om Refrigiwear som nämndes ovan var ett prisvänligt alternativ är dessvärre denna trench coat från Burberry inte ett sådant men ack så snygg. Känner du att du förtjänat ett tidlöst plagg så ta en titt på Burberry där finner du rocken för runt 18000 sek

1996 Retro Nuptse från North Face

En klassiker som idag är trendigare än någonsin. Den håller dig garanterat varm och är ett bra inköp för framtida kalla säsonger. Finns på junkyard för 2500 sek.

Highboy från Whyred

Whyred fick verkligen till det med Hösten/Vinters “Highboy” jacka. Kommer i tre olika färger, marint, grönt och grått. Stort plus för den sköna luvan som även skyddar halsen mot kyliga vindar. Jackan finner du på Whyred för 4000 sek.

Grey logo Zip-Up Jacket från Balenciaga

Kanske inte det varmaste plagget men det ordnar du med lite snygga lager på lager kombos. Finns i andra färgkombinationer som du hittar bland annat på ssense för runt 10000 sek.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-10-21 13:18