STREETSNYGGT

STREETSNYGGT

STREETSNYGGT

Designern och modeskribenten Viktor Söderholm skriver om streetstyle

5 accessoarer som lyfter stilen i höst

Bylinebild på Viktor Söderholm
Viktor Söderholm  |  Publicerad 2019-08-19 14:25  |  Lästid: 3 minuter

I dag finns en hel uppsjö av olika typer av accessoarer. Nya som gamla och som ger det lilla extra till din stil. Det kan vara allt från en vintage-tändare till en trevlig sedelklämma. Eller varför inte en av mina favoriter, en pennkniv av jugendstil. Vad som gör det hela så roligt med accessoarer är det faktum att det inte behöver kosta skjortan. I alla fall om man vet vad man ska leta efter och vart. Sen att du på festen tar upp den guldiga tändaren till folks beundran är bara ett plus. Nedan finns ett urval av detaljer som skulle kunna innebära pricken över i:et för din outfit i höst.

Reservoarpenna från Caran d´Ache

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4eea4710-shades.jpg

Pennan är mäktigare än svärdet. Minns du den där konfirmationspresenten som aldrig fick komma till användning? Du kan bättre än så. En bra och snygg penna sätter stilen på sin spets och kan bli din partner för livet. Mobiltelefon i all ära, men under årens gång är en tillförlitlig penna både en snygg och användningsbar accessoar. https://www.penstore.se

Smoking box från Saint Laurent i läder

Har du också tröttnat på de hiskeliga bilderna på cigarettpacket som kan sätta skräck i sinnet? Om du ända har en dålig vana, varför inte iallafall dölja den med stil. https://www.ysl.com/se

Handgjord hatt från Nick Fouquet

Nick Fouquet på bilden är grundaren bakom, för stunden det coolaste hattmärket i världen. Hattarna är handgjorda och alla unika och egenartade. Vill du göra ett statement i form av en accessoar? Köp en hatt från https://www.nickfouquet.com

Pennkniv

Ok, hear me out. En pennkniv kanske känns som en konstigt sak att ha i fickan eller varför inte som ett runt halsen med en snygg kedja MEN få accessoarer har så många användningsområden som pennkniven. Varse sig du är på picknick, på kontoret, på båten, så kommer fickkniven till användning. Så länge bladet är kortare än 6cm får du flyga med den (vilket samtliga är på bilden ovan ) finns ett massivt utbud online på http://ebay.com

Kortfodral från Goyard

Är du en person som har sex olika kort i fickan, några skrynkliga sedlar och massa kvitton? Då kanske ett kortfodral vore att överväga. Den fyller en funktion, används dagligen och kan i många fall vara en riktigt snygg detalj. Klassiska Goyard som är kända för sina skin och läder produkter, gör riktigt fräscha kortfodral. Vill du lyxa till det ytterligare kan du få dina initialer ingraverade samt välja din personliga färgkombination av fodralet.
Make it rain. Finns på https://www.goyard.com/en 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-19 14:30